Hjem
Aktuelt
Værker
Presse
Undervisning
Hvem
Links
Kontakt

Festlig personaleaktivitet med blivende værdi:


Få en flottere virksomhed og styrk samtidig medarbejdernes engagement og teamwork!

Lad medarbejdere skabe udsmykning til virksomheden under kyndig vejledning af professionel kunstner. Samtidig får I en unik oplevelse, der løfter stemningen og skaber fællesskab f.eks. før en fest eller som medarbejderarrangement.

Jeg har 20 års erfaring i at arbejde med kunst og skabe smukke og spændende værker. Gerne sammen mennesker uden særlig erfaring på området. Via enkle teknikker bliver resultatet flot og holdbart: en gave til virksomheden, som medarbejderne kan beundre hver dag, og samtidig blive mindet på deres skjulte ressourcer.

En eftermiddag eller aften med aktiv kunst åbner for nye måder at se kollegerne på, større empati og større synergi i hverdagen. Under min vejledning bliver I stolte af resultatet og oplever undervejs ny sider af jer selv og hinanden. Dem kan I efterfølgende udnytte til støtte af virksomhedens kreativitet og fleksibilitet.

Kunstprojektet designes specielt til jeres virksomhed og medarbejdere. I kan også vælge at lade medarbejderne skabe kunst, de selv får med hjem. I begge tilfælde får I konkret bevis på de innovative evner, som bliver mere og mere nødvendige at vække og bruge i fremtidens dynamiske virksomhed.

Se billeder fra et virksomedhedsarrangement her (2009)Ginette Wien - 24 65 73 99 - gw@ginettewien.dk
Marselisborg Allé 24 baghuset 8000 Aarhus C


Nyhedsmail

Jornalist Anne Märcher har kreeret et skønt diasshow om nogle af mine dyr

Kender du det? Det gør Benny Andersen i hvert fald - han har skrevet et digt, der lige passer på mine fabeldyr. Læs det her


følg mig på facebook